El Temps de les Arts

 

EL TEMPS DE LES ARTS és un portal digital de difusió de la cultura catalana en els àmbits de les arts visuals, el patrimoni, l’arquitectura, les arts escèniques i la música.

Amb la col·laboració d’especialistes de cada sector, EL TEMPS DE LES ARTS fa un seguiment diari dels esdeveniments culturals i artístics més rellevants a Catalunya, País Valencià i Balears. S’edita en català i conté articles d’informació, reflexió i debat, crítiques, reportatges, entrevistes, notícies i una completa agenda actualitzada dels principals esdeveniments.

També inclou una secció internacional d’exposicions de les principals ciutats culturals com París, Londres, Nova York i Berlín, entre d’altres.

Reunirem en aquesta pàgina una selecció d’articles publicats per Roberta Bosco entre 2020 i l’actualitat:

 

:: 2021 ::

 

Oriol Fondevila i Lara Fluxà representaran Catalunya en la Biennal de Venècia 2022 amb una macrofont de cristall (24/07/2021)
El llim és un fang ric en matèria orgànica, que roman després de les crescudes dels rius. Qui no recorda el fèrtil llim del Nil que va propiciar la grandesa de l’antic Egipte. “Llim” és també el nom de la proposta de l’artista Lara Fluxà, comissariada por Oriol Fontdevila, guanyadora del concurs per representar Catalunya en la pròxima Biennal d’Art de Venècia.

 

L’ARCO de l’obstinació (12/07/2021)
La fira madrilenya tanca la seva atípica edició estiuenca amb la meitat dels visitants habituals i obres de gran qualitat a preus més continguts.
Maribel López ho va aconseguir. Fent malabars amb les dates, la directora d’ARCO no va arribar a cancel·lar cap edició: va clausurar la de 2020 uns dies abans del confinament i va inaugurar la de 2021 en ple rebrot juvenil, quan molts pressionaven per suspendre-la.

 

:: 2020 ::

 

L’herència dels anys 80 i 90 (27 Novembre 2020)
Muy feliz de estrenarme en El Temps de les Arts con la crónica del seminario organizado por Pilar Parcerisas en la Fundació Vallpalou de Lleida, sobre dos décadas prodigiosas para la historia del arte de/en Catalunya. Yo llegué justo cuando se inauguró la Olimpiada Cultural Disfruté mucho vivir aquellos años y también recordarlos.

Dos días de debates intensos, interesantes, divertidos, útiles y muy necesarios.. con un cartel de lujo: Vicenç Altaio, Manolo Laguillo, Jordi Guillumet, Mabel Palacin, Jorge Luis Marzo, Llucià Homs, Juan Naranjo, Josep Rigol,
Toni Prim, Anna Belsa, Juli Capella, Isabel Niño, Joan Fontcuberta, Pep Duran, Manuel Ubeda, Josep-Miquel Garcia, Antoni Llevot, Jesus Navarro y Josep Ramoneda.

Todas las mesas están enlazadas al artículo.